viher

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkänperjantain puuhia mökillä



Ajatus oli kertoilla miten täällä luonnossa tapahtuu sitä ja tätä, mutta totuus on ettei täällä tapahtu pihalla muuta kuin -20 yöpakkasia ja lunta niin ettei muuta näe. Aurinko on paistanut huikeasti ja nuotio-perunoita ja sen semmoista on herkuteltu. Anoppi oli tehtaillut piirakoita ja kotitekoista mämmiä joka maistui todella hyvälle!

 
Huomenna on sukujuhlat jonne täytyi hätäisesti ommella jotain päällelaitettavaa. Sitähän ei naisella koskaan ole oikeanlaista ja kokoista :) Tästä tuleekin näemmä lyhyt postaus koska tämä netti pätkii hieman liikaa minun kärsivällisyydelleni...


9 kommenttia:

  1. Todella herkullisen näköistä mämmiä on anoppisi tehnyt ja vielä ihka oikeasta tuohi ropposesta. Minä joudun tyytymään vain kaupan Kymppi-mämmiin. Ei sillä, ihan maukasta ja hyvää sekin on. Oikein rauhaisaa ja hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koneet hiukka temppuilee, koitin vastata jo aiemmin :) En ole pahaa mämmiä vielä koskaan maistanutkaan, niin eiköhän herkutella oli se sitten Kymppi tai Anoppi -merkkistä! Mukavat pääsiäiset!

      Poista
  2. Oi mikä herkku ja ihka oikea tuohirove ! Kaunis. Mukavia juhlia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlista selvittiin mukavasti, mekko ei ratkennut ja oli mielenkiintoisia ihmisiä! Tulipa sovittua yhdet puutarhatreffitkin taimien vaihdon merkeissä :)

      Poista
  3. Onpa ihanan näköistä mämmiä, en ole koskaan maistanut kotitekoista mämmiä! Se on varmaan todella hyvää.

    VastaaPoista
  4. Hei, voitit! Otahan yhteyttä: viannah(ät)windowslive.com

    Aaaaah, mämmiä.. Ja tuo tuohirove varsinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei apua en heti hoksannut että sainkin jo toisesta arvonnasta samat liput! Laitan viestiä jos ne vielä ehtisi jollekin innokkaalle, jollei niin löytyy minulta kyllä pari liputonta pihatuttua!

      Poista