viher

torstai 14. maaliskuuta 2013

haastepuuhissa

Poimin Aamu omenatarhassa -blogista (jossa on aina uskomattoman kauniita kuvia ja kadehdittavan paljon isoja omenapuita) haasteen vastata 11-kysymykseen.

1. Oletko enemmän kiinnostunut sisustamisesta vai puutarhanhoidosta, oletko ollut aina vai oletko myöhäisherännäinen?

Olen enemmän puutarha-ihminen, hieman myöhäisherännäinenkin kai... Tai saako vastata että on kiinnostunut puutarhasisustamisesta? Yhtälailla kun nautin istuttamisesta ja kasvien ja kukkien loistosta innostun rakentelemaan erilaisia tiloja ja näkymiä! Kaikenmoinen kivienpyörittely saa minut syttymään. Sisällä yritän pikkuhiljaa yhtenäistää vanhojen tavaroiden ja kauniiden värien yhdistelmiä, joskaan en jaksa kovin usein viritellä erinäisiä asetelmia kipoista ja kasveista. Tavaraa saa mieluummin olla vähemmän ja harkittua kuin sälää joka paikassa. ( ikuinen haaste meidän kodissa)

2. Miten olet päätynyt blogisi nimeen ja syntyikö se kivuttomasti?

Se olikin yllättävän vaikeaa ja nykyinen nimi tuo kuulemma mieleen hautajais-sarjan Mullan alla. En kuitenkaan keksinyt kummempaa ja oikeastaan se antaa vapauden jutella blogissa kaikesta maan päällä :)

3. Jos voisit matkustaa jonkun sinua inspiroivan bloggarin luo meillä tai maailmalla, minne päätyisit?

Vaikea sanoa, vaikkapa Villipihan pihaan kahdesta syystä, siellä näyttää olevan monenlaisia kauniita tiloja ja bonuksena komea hevonen!

4. Bloggaatko yksin vai onko sinulla taustavaikuttajia selkäsi takana?

Yksin bloggailen, salaa toivon että valokuvauksessa lahjakas puolisoni jaksaisi kuvailla parempia kuvia blogiani kaunistamaan.

5. Jos voisit toteuttaa jonkin haaveesi, mitä tekisit?

Pihallaolemiseen ja puutarhanhoitoon liittyy paljonkin haaveita, tällä hetkellä mm. se että kaikkea olisi enemmän ja kaikki kasvit olisi isompia :) Kasvihuone, sellainen suuri valkea vanhoista ikkunoista taidolla rakenneltu, olisi mahtavaa. 
Jos jonkin isomman vielä mainitsen, niin jossain salaa unelmissa asuisimme hieman maalla oikeasti isohkossa vanhassa hirsitalossa kivijalkoineen, aittoineen ja navettoineen ja tietenkin siinä olisi kukoistava yritystoimintakin kuvioissa. Huikeat puutarhat, tapahtumat ja paljon eläimiä ja elämää :)

6. Mitä olisit valmis tekemään blogisi eteen, miten paljon vaivaa olet jo sen eteen nähnytkin?

Olen nähnyt melko vähän vaivaa blogini eteen, haluaisin osata paremmin muokkailla ja sijoitella kuvia ja kirjoituksia . Bloggerin hallintapaneeli on mielestäni melko sekava tai sitten aika vaan alkaa oikeasti mennä edelle.

7. Mikä on mielestäsi parasta talvessa ja miksi?

Auringonpaiste huurteisilla oksilla. Puhdas, koskematon hanki (Mitä ei voi koskaan saavuttaa lapsi- ja koiraperheessä. Talvi nyt ei sinällään ole mitenkään lempivuodenaikani, joskin se mahdollistaa monipuolisen luonnon ja kasviston.

8. Käytätkö vanhaa uudelleen kodissasi tai puutarhassasi?

Käytän, vanhat tavarat ja ilmiöt viehättävät ja muutoinkin olen huono heittämään mitään roskiin. Siksi toisinaan tuntuu että hukumme roinaan.

9. Miten ja kenen kanssa asut? 

Aviomies, melkein 4 -vuotias tytär ja reipas koira pienessä omakotitalossa jyrkässä rinteessä.

10. Onko sinulla sisustus- tai puutarhagurua, jota fanitat ja ihailet?

Ihailen monien piha- ja puutarhaihmisten osaamista ja viitseliäisyyttä.

11. mikä on paras tapa viettää viikonloppua? 

Hyvien ystävien seurassa hyvän ruoan, viinin ja lasten parissa. (viini ja lapset toki asiallisessa yhteydessä :D )Tehden jotain, pihahommia, askartelua tai retkeilyä tai ulkoilua! Ja tietty kirppiskierros tai katselmuksia jonkun muun puutarhassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti