viher

torstai 14. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen tunnustus

En ole aivan hoksannut kuinka nämä tunnustus ja haaste -hommat toimii, sellaisen saaja ei ilmeisesti saa siitä tietoa ellei lue sitä jonkun blogista? Vai pitäisikö siitä käydä kommentoimassa jossain postauksessa ko. blogissa?  Luen blogeja kyllä kovasti, mutten joka viikko ja ihan jokaista :)

No, oli jokatapauksessa mukava yllätys huomata itseni ensi kerran jonkun listalla, KIITOS Ansa blogista Piha ja Piennar!

Tunnustus tulee jakaa eteenpäin viidelle uudelle kiinnostavalle blogituttavuudelle. Ihania ja keväänmyötä jälleen aktivoituneita blogeja on paljon, mutta heitetääs nyt vaikkapas minulle uusi tuttavuus Autuas Olo sekä muutama tutumpi blogi Saran mökissä ja puutarhassa, Villa Tourette, Kädet mullassa  ja Suvipiha

Ja koska kello on jo paljon ja naperon karmea yskä on valvottanut jo 4 yötä, en jaksa mennä kivoihin blogeihinne tästä kertomaan... Mutta jokatapauksessa  minulle on suuri ILO lukea kaikkien puutarha-ihmisten tekstejä!

6 kommenttia:

 1. Kommentoinnin pitäisi jatkossa toimia! Olenkin ihmetellyt etteikö kellään ole koskaan mitään sanomista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta! Nyt pääsee kommentoimaan!

  VastaaPoista
 3. Heissan! Kiva kun liityit lukijakseni niin löysin minäkin tieni tänne sun blogiisi :) Tunnustuksen antajan olisi aina hyvä käydä huikkaamassa saajan blogissa antamastaan tunnustuksesta, muuten se voipi jäädä saajalta huomaamatta. Mukavaa viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta, ja onnittelut siitä myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta ja onnittelut myös sinulle ensimmäisestä tunnustuksesta!

  VastaaPoista