viher

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Minipäivitys Magnoliasta

Olen niin tohkeissani että täytyy tulla ministi päivittämään mini-laatuisilla kännykkäkuvilla! Onko tämä nyt magnolian (Susan) nuppu vai lehden silmu?! Olen odottanut kukintaa hyvinvoivalla mutta pienehköllä pensasmagnolialla jo 5 vuotta ilman tulosta! 
Viimeisillään olevana on kaikenmoinen haravalla raaputtelu ja penkkien aarteiden kaivelu jäänyt tekemättä, mutta ilokseni huomaa että pihan vanhat uskolliset ystävät nousevat taas ilman ponnisteluita lehtimoskan seasta! Kevätkaihonkukka ja pikkutalvio suosikkeina, suikeroalpi sekä maahumala ihan pyytämättä :) 


Tässä taimessa onkin se suurin työ mutta kummasti seuraa ja vähän apuakin jo puutarha hommissa! Ihanaa kun kasvatusinto tuntuu ainakin vähän tarttuneen jo esikoiseen jolla on jo omia puutarhasuunnitelmia! 


Nyt jyrkkä kielto takatalvelle ja aurinkoisia päiviä tuhottomasti lisää! 

3 kommenttia:

  1. Kukannupulta minusta näyttää:)

    VastaaPoista
  2. Eiköhän tuo nuppu ole kun on noin muhkea<3 Toivottavasti ei kärsi pakkasista jos nyt kuitenkin tulevat, heität vaikka viltin jonkun kehikon varassa suojaksi!

    VastaaPoista
  3. Noita nuppuja on ainakin 10, ja nyt Heitä suojaa kaulahuivit ja hallaharsot :) Saatan kyllä katkeroitua jos paleltuivat nyt näistä keleistä, täällä kävi pakkanen 8 asteessa toissayönä :(

    VastaaPoista