viher

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Multahommia - tuli mitä tuli!-

Ensimmäisen auringon pilkahduksen kunniaksi päätimme pienen talvilomalaisen kanssa vaihtaa kituliaille pelargoneille uutta multaa ja kylvää hieman chiliä ja ohraa! Muumimammaa siteeratakseni, tuli mitä tuli! 
Talven yli oli lukuisista ystävistämme selvinnyt muutama prinssi Nikolai (hälle tyttöni soitti torvea ensin kunniaksi), appleblossom Rosebud, munankuoripelargoni sekä yksi jossa ei enää ollut lappua. Hän sai nimen Surku. 
Multahommat pian 5- vuotiaan kanssa sujuvat tunnetusti siten että multaa on enemmän ympäristössä kuin ruukuissa. Asiaa ei helpottanut että neiti keksi antaa taimille "parempaa ilmaa" uimapatjan pumpulla puhkutellen. 
Siivousapua sain luonnollisestikin rahalla, pieni palkka motivoi kummasti imurin varteen! Nyt vain toivotaan että kaikki innostuvat uuteen kasvuun, parin viikon päästä ajattelin napsia pistokkaita jollei vauva päätä vielä syntyä avuksi! 
Aurinkoista ja puutarhamielistä kevättä! Lumen uudelleentulo kielletty! 

1 kommentti:

  1. Ilmaahan ne kasvitkin tarvitsee;) Multahan ei saisi olla liian jäykkää, mutta saako siitä ilmavamman sitten pumpun kanssa on jo toinen juttuu... Sotkua syntyy jo siitä, kun aikuinen sählää multien kanssa ja sitten pitää yksin siivota kaikki.

    VastaaPoista