viher

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Messuilua Turussa

Turun piha & Puutarha -messut yllättivät positiivisesti! Pivi , jolta liput sainkin arvonnassa, ehti jo kuvailla blogissaan monenlaisia pieniä piha-asetelmia. Olin vaikuttunut miten paljon oli jaksettu istuttaa erilaisia asetelmia ja maisemia kaikenlaisen kaupallisuuden sijaan. Paljoakaan en taimimyyjiltä bongannut mitään erikoisuuksia, joita ehkä siemenmyyjillä olisi saattanut olla. Ohjelma-lavojen antiin ei jäänyt aikaa niin niistä en osaa antaa palautetta. Oli kuitenkin selkeästi satsattu yleisilmeeseen ja hyvä niin!


Paljon löytyi tulppaaneja, sipulikukkia ja hortensioita, erilaisia puita ja havuja sekä jopa upeasti kukintansa aloittava suurehko Magnolia! Viherlassilan standilla notkui suuri määrä kolmensorttisia suurehkoja jouluruusuja joita tuntui lähtevän hieman jokaisen kassiin!

 
 Tyttären (jonka piti olla hoidossa) ollessa matkassa ei kuvaamiseen ja kasveihin perehtymiseen jäänyt ihan niin paljon aikaa ja keskittymiskykyä kuin olisi toivonut... Oli silti ihanaa katsoa miten kukkien tuoksut, värit ja kosketeltavuus ilahduttivat pientä!
 

Messuilla oli selkeästi jaettuna ns. viherpuoli (joka olisi tietenkin voinut olla suurempikin), keskimmäisessä hallissa mukavasti erillään kaikenlainen ruohonleikkuri-tarvike-testosteroni -osasto, ja perinnekoti -puolellakin jaksoi vielä kiertää koska sielläkin oli vielä kasveja, kasvihuoneita ja juurakoita :) 


Mukaan tarttui Pionien Kodista muutama kiinanpioni pionipenkin täydennykseksi, Pukin Puutarhalta jokuset kaipaamani ruusunnuppu -pelargonit sekä leikkokukkia. Kotimatkalla poikkesimme sukulaisissa kevään uusia tulokkaita hoitelemassa. Lopuksi vielä muutama tunnelma-kuva!


MUKAVAA VIIKONLOPPUA!


4 kommenttia:

 1. Voi kun suloinen kuva tytöstäsi, näyttäisi että olet saamassa kiinnostuneen apulaisen :) Samaa mieltä olen kanssasi siitä, että oli mukava että se ruohonleikkuriosasto oli erikseen, ja kyllä sielläkin silti oli katsottavaa, vaikka en niistä leikkureista välitäkään. Ja niinkuin kuvistasi huomaan, en ehtinyt kaikkea edes nähdä !

  VastaaPoista
 2. Hauskaa katsella, minkälaisia kuvakulmia eri messukävijät ovat löytäneet. Hauska kuva tuo kasviteltan sisätilasta ja tyttärestäsi otettu! Jos haluat kurkkia kuviani samaisilta messuilta, pari postausta on jo tehtynä Mielen Lumossa (mielenlumoa.blogspot.fi). Jäin samalla lukijaksesi, kun tieni tänne löysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit joukkoon! Kävinkin lukemassa juttujasi ja tosiaan eri juttuja havainneet kaikki!

   Poista
 3. Onpa suloisia tulokkaita!

  messuilla näkyy olleen todella upean värisiä tulppaaneita

  VastaaPoista