viher

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pieniä taimia

Pari viikkoa sitten perheemme kasvoi yhdellä pienellä tyttösellä! Arki on hetken ihan vauvaa, mutta sujuuhan ainakin suunnittelutyö vaikkei kädet olekaan enää vapaana entiseen malliin :) Piipahdin tuoreen neidin kanssa myös jo Tampereen piha- ja puutarhamessuilla. Täytyy kyllä todeta että taisi jäädä viimeiseksi kerraksi, sen verran heikko esitys oli jälleen. Näytteilleasettajia oli ihmeen vähän ja kasveja enemmän tuntui olevan taas jos jonkinmoista saippua ja vaatekauppiasta paikalla. Messualueelle ei ollut rakennettu kuin muutama hassu (kirjaimellsesti hassu) esittely-puutarha, pääosin kariketta ja muutama tuija. Pinsiön taimiston pisteellä oli ehkä kaunein ilmestys, komeasti kukkiva kirsikkapuu! Mukaan tarttui ulkomaisten mansikoiden ohella muutama tarhakylmänkukka, joita en ole vielä saanut kaiveltua maahan saakka. Juttu jää jälleen lyhyeen koska uusi pieni komentajani vaatii huomiota hetinyt! 

Mukavaa pääsiäistä ja hienoja ulkoilmoja!

7 kommenttia:

 1. Mitä lämpimimmät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta.
  Todella hellyttävä kuva siskoksista.
  Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta! Voisiko kevät enää paremmin alkaa, kuin ihan oikeaa ihmistainta kasvattaen.
  Samalla toivotan sinulle aurinkoista ja mukavaa pääsiäistä.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea prinsessalle ja perheelle ! Ihanaa ! Prinsessa on vääntänyt vitsan nuorena, kun on käynyt puutarhamessuilla, selvää puutarhuriainesta.

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos onnitteluista! Ja tottahan puutarha-asioiden saloihin täytyy perehtyä jo pienestä pitäen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa vauvan tuoksuista kevättä sinulle ja perheellesi<3

  VastaaPoista
 6. Paljon Onnea teidän perheelle! :) Mukavia kevätpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 7. Moikka!

  Onnea ensimmäisenä pienestä tyttärestä!

  En ollut huomannut aiemmin kysymystäsi meidän kasvihuoneesta, mutta nyt vastaus siihen. Toisin tekisin vain muutaman asian:
  -kasvihuoneesta heti isompi ja ehkä myös hieman korkeampi
  -oveksi ei mitään väliaikaisratkaisua, siitä näytti tulevan pysyvä ratkaisu
  -enemmän ruuveja valokatteen kiinnittämiseen, Eino -myrsky vei palan kattoa mennessään
  -sijainti (tilaa ympärille) ja kivijalka (korkeampi) voisivat olla hieman paremmin suunniteltu, jotta ulkopuolelle saisi viereen yrteille kasvulavat tehtyä, nekin vanhojen ikkunoiden alle.

  VastaaPoista