viher

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Huhuu?

Oikein pelottaa tulla tänne blogimaailmaan kun niin paljon nolottaa viimeisen kuukauden saamattomuus ottaa kameraa käteen ja jaksaa vielä iltaisin naputella jotain. Lukemassa olen kyllä piipahtanut mutta aivan täydellistä lamaantumista on havaittavissa :) 

Kiirettä on riittänyt joka suunnalla, samoin tosi pitkittyneitä ja voimia vieneitä flunssia. Sitten mieliä mellertää vielä perheemme nopea päätös vaihtaa taloa. Kohde on vieläpä melki naapurissa tasaisella pihalla. Se vaan on jotenkin kivempi, vaikkei omassammekaan ole mitään vikaa. Hulluutta.

Pari viikkoa on mennyt ihan raivatessa, siivotessa ja viimeisiä listoja paukuttamalla jotta saatiin pirtti näyttökuntoon. Nyt sitten jännätään. Olen jo tehnyt myös hieman evakuointisuunnitelmia joillekin rakkaimmille kasveilleni, ei kai niistä kaikista tarvitsisi luopua? Entä jos mahdollinen uusi asukas ei niitä hoidakaan? Voihan surku. Ja samalla ihanaa haaveilla ihan uusista suunnitelmista. 

Ihanaa syksyä kaikille Siperialta puhaltavista jäätävistä tuulista huolimatta! 

6 kommenttia:

 1. No, jopas oli uutinen. Onneksi muuttomatka ei ole pitkä kasveille eikä ihmisille :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 2. Ylläriuutinen ! Ota ihmeessä talteen jakopaloja rakkaimmista kasveistasi tai suoraan mukaan tärkeitä kasveja, jotka eivät kuitenkaan aiheuta kauheita aukkopaikkoja. Tsemppiä muuttoon, raskas projekti !

  VastaaPoista
 3. Tässäpä ei ole vielä onnitteluiden paikka kun lopullinen kuvio on hieman avoinna! Talon myyminen ja toisen ostaminen ei tapahdu aina ihan suitsait :/ Mutta talvi hiipii ja juurikin olen koettanut miettiä millaisia aukkoja kehtaa jättää :) Ensisijaisesti perintöpionit sekä hartaasti vaalittu magnolia täytyy siirtää äitini pihaan talveksi, mahdollinen muutto kun tapahtuisi vasta joulukuussa. Jännää!

  VastaaPoista
 4. Vai muuttopuuhissa, se onkin varmaan toisaalta haastava operaatio. Onnea muuttoonne ja kasvien siirtoon uuteen kotiin ja pihaan.

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista