viher

tiistai 1. tammikuuta 2013

Elinvoimaista Uutta Vuotta 2013!

Vuoden vaihtuminen aina ohjaa mielen tulevaan kevääseen! Sopivasti postikasasta löytyi odottamassa kevään ensimmäinen siemenluettelo Isoäidin kasvit! Sydäntalvi on hyvää aikaa lueskella puutarhalehtiä ja koittaa muistaa mitä kaikkea lumen alta pitäisi jälleen nousta. Ajattelin tänä vuonna lykätä ajatukset siemenestä saakka kasvattamisen hankaluudesta ja tilata rohkeasti siemeniä tulevia kesäkukkia ja hyötytaimia ajatellen.

Lueskellessani vanhaa Viherpihaa osui silmiin yllättäen juttu Terijoen Salavasta, "Lähteenvartija-puusta". En tiennytkään että puulla on niin pitkä historia Suomessa! Mies on niihin kovin mieltynyt, muttei kotipihamme tilat ja rakennusten läheisyys mahdollista sellaisten istuttamista. Mökillä sen sijaan riittää vesirikasta joenreunaa ja näkösuojaa kaipaavia kohtia, sinne istuimme kaksi vuotta sitten yhden. Luin että sitä olisi helppo lisätä itsekin ja että sen oksat soveltuvat myös kangaspuilla kudottaviin kaitaliinoihin ja muihin mahdollisiin askarteluihin!

Toivon tälle vuodelle paljon energiaa ja elämyksiä pihalla niin koko perheelleni kuin kaikille enemmän ja vähemmän viherinnostuneille ystäville! Toivon myös että oppisin paremmin päivittämään blogiani ja lisäämään kuvia. Mukavaa olisi myös saada uusia blogiystäviä näiden mullan yllä -ajatuksien jakajaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti