viher

perjantai 14. syyskuuta 2012

No vitsi jo syyskuu!

Tunnustus itselle; olen heikohko blogisti. Tuli joku henkinen ja fyysinen lama kirjoittaa inspiroivista luontoelämyksistä kun en sellaisia ole oikein kokenut... Sateita sateiden peään, kaikki näyttää märältä ja flunssaisena ei syksyn lehdetkään jaksa innostaa kuten ennen. Mutta vielä on toivoa! Vasta syyskuu! Kaikkea kasvaa edelleen!

Koska ulkona ei ollut energioita puuhastella päätimme aukoa 20 -luvun talomme olohuoneen juurta jaksain auki ja tulos on toivottavasti pian hieno! Hetkeäkään ei kaduta vaikka talo on kaaoksen vallassa ja joka puolella jotain remonttipölyä :) Aivan mahtavat vanhat hirret, paneelikatot ja lautalattiat vain odotti esillekaivamista! Nyt sitten vain lompakko odottaa seteleiden esillekaivuuta kun pitäisi hommata ihania perinnetapetteja, maaleja, listoja ja ylimääräistä energiaa paikata tämä inspiraatio :D

Pihalla kukkii onneksi vielä syyshortensiat ja Daaliat, kun vaan jaksaisi oikeassa kohtaa muistaa kaivella juurakot talvehtimaan. Toivon lämmintä tulevaa viikkoa ja paljon innostusta ulkonakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti